Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Dodatki do tortu

Chrupka do tortu o smaku oreo

Chrupka do tortu o smaku oreo

Chrupka urozmaica strukturę tortu już przez sam fakt, że włożona do kremu pozostaje chrupiąca. Dodatkowo wnosi intensywny smak czekolady.
Czytaj całość
Frużelina z owoców egzotycznych

Frużelina z owoców egzotycznych

Frużelina z owoców egzotycznych może za każdym razem smakować inaczej w zależności od zestawu owoców tropikalnych, które wybierzemy. To wada, bo trudno o powtarzalność, ale i zaleta, bo każdy może wybrać te owoce, które lubi a i tak będą do siebie pasowały.
Czytaj całość
Syrop z kwiatów czarnego bzu

Syrop z kwiatów czarnego bzu

Delikatny syrop z kwiatów czarnego bzu to nie tylko naturalny specyfik na problemy z przeziębieniem i gardłem, ale także niezwykle aromatyczny dodatek do kremów, przywołujący tradycyjne smaki babcinej spiżarni.
Czytaj całość
Pianka śmietankowa z czarnym bzem

Pianka śmietankowa z czarnym bzem

Delikatna pianka aromatyzowana syropem z kwiatów czarnego bzu. Ma subtelny, kwiatowy aromat i wyjątkową strukturę zbliżoną do ptasiego mleczka.
Czytaj całość
Żelka pomarańczowa do tortu

Żelka pomarańczowa do tortu

Warstwa żelkowa pomiędzy tortowymi blatami daje urozmaicenie smaku i odmienną, stałą teksturę galaretki.
Czytaj całość
Orange curd

Orange curd

To wariacja cudownie orzeźwiającego kremu lemon curd. Zastąpienie cytryn pomarańczami łagodzi krem, przesuwając nieco smak od kwaśnego do słodkiego pozostając nadal w kontraście do słodszych kremów.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności