Chrupka do tortu o smaku oreo
Chrupka urozmaica strukturę tortu już przez sam fakt, że włożona do kremu pozostaje chrupiąca. Dodatkowo wnosi intensywny smak czekolady.
Czytaj całość
Frużelina z owoców egzotycznych
Frużelina z owoców egzotycznych może za każdym razem smakować inaczej w zależności od zestawu owoców tropikalnych, które wybierzemy. To wada, bo trudno o powtarzalność, ale i zaleta, bo każdy może wybrać te owoce, które lubi a i tak będą do siebie pasowały.
Czytaj całość
Syrop z kwiatów czarnego bzu
Delikatny syrop z kwiatów czarnego bzu to nie tylko naturalny specyfik na problemy z przeziębieniem i gardłem, ale także niezwykle aromatyczny dodatek do kremów, przywołujący tradycyjne smaki babcinej spiżarni.
Czytaj całość
Pianka śmietankowa z czarnym bzem
Delikatna pianka aromatyzowana syropem z kwiatów czarnego bzu. Ma subtelny, kwiatowy aromat i wyjątkową strukturę zbliżoną do ptasiego mleczka.
Czytaj całość