
Anatomia tortu - czym przełożyć tort
Co się w torcie zmieści - czyli kolejny etap projektowania, który poprowadzi nas smakowicie przez tortowe warstwy. Czym przełożyć tort, żeby rozpływał się w ustach, żeby zachwycał różnorodnoscią tekstur i harmonią smaków?
Krem - to oczywiste, ale to zaledwie początek smakowitych możliwości.
Czytaj całość
Krem - to oczywiste, ale to zaledwie początek smakowitych możliwości.

Anatomia tortu - wszystko o biszkoptach
Rozłożyłyśmy już tort na części pierwsze i mamy część projektu, teraz czas dobrać smaki i zaplanować biszkopty: jakiego będą rodzaju, smaku i w jakiej ilości. I to jest najlepszy moment, żeby obudzić piekarnik ;)
Czytaj całość

Anatomia tortu - projekt to podstawa
Anatomia tortu to wyzwanie, w którym rozkładam tort na części pierwsze i prowadzę Cię krok po kroku do pysznego i stabilnego tortu, gotowego pod każdy rodzaj dekoracji. Od czego zacząć?
Jak zawsze od projektu
Czytaj całość
Jak zawsze od projektu

Akademia Słodkich Dekoracji otwarła się dla Ciebie
Pół roku przygotowań i intensywnej pracy byś mogła dziś zasiąść w ławach Akademii Słodkich Dekoracji i dołączyć do wyjątkowego grona Cukrowych Artystek.
Czekamy jeszcze tylko na Ciebie
Czytaj całość
Czekamy jeszcze tylko na Ciebie