Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Ciasta

Anatomia tortu - czym przełożyć tort

Anatomia tortu - czym przełożyć tort

Co się w torcie zmieści - czyli kolejny etap projektowania, który poprowadzi nas smakowicie przez tortowe warstwy. Czym przełożyć tort, żeby rozpływał się w ustach, żeby zachwycał różnorodnoscią tekstur i harmonią smaków?
Krem - to oczywiste, ale to zaledwie początek smakowitych możliwości.
Czytaj całość
Anatomia tortu - wszystko o biszkoptach

Anatomia tortu - wszystko o biszkoptach

Rozłożyłyśmy już tort na części pierwsze i mamy część projektu, teraz czas dobrać smaki i zaplanować biszkopty: jakiego będą rodzaju, smaku i w jakiej ilości. I to jest najlepszy moment, żeby obudzić piekarnik ;)
Czytaj całość
Anatomia tortu - projekt to podstawa

Anatomia tortu - projekt to podstawa

Anatomia tortu to wyzwanie, w którym rozkładam tort na części pierwsze i prowadzę Cię krok po kroku do pysznego i stabilnego tortu, gotowego pod każdy rodzaj dekoracji. Od czego zacząć?
Jak zawsze od projektu
Czytaj całość
Akademia Słodkich Dekoracji otwarła się dla Ciebie

Akademia Słodkich Dekoracji otwarła się dla Ciebie

Pół roku przygotowań i intensywnej pracy byś mogła dziś zasiąść w ławach Akademii Słodkich Dekoracji i dołączyć do wyjątkowego grona Cukrowych Artystek.
Czekamy jeszcze tylko na Ciebie
Czytaj całość
Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

Już 22 czerwca zapraszam Cie na 4 dniowe wyzwanie, w którym przeprowadzę Cię przez cztery kroki od projektu, do pysznego i stabilnego tortu, gotowego do dekoracji.
Czytaj całość
Grupa Kawał Ciacha - Akademia wystartowała

Grupa Kawał Ciacha - Akademia wystartowała

Mamy już zamknięte miejsce dla naszej tortowej, artystycznej społeczności, wiec jeśli twoja dusza jest słodka, czuj się zaproszona.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d
Polityka prywatności