Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Ozdoby
Dekoracje stołu
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

06 Jun 2020
Artykuł
wpisy podobne:

Akademia Słodkich Dekoracji otwarła się dla CiebieAkademia Słodkich Dekoracji otwarła się dla CiebieGrupa Kawał Ciacha - Akademia wystartowałaGrupa Kawał Ciacha - Akademia wystartowałaOd czego zacząć dekorowanie tortówOd czego zacząć dekorowanie tortówCzym nasączyć biszkoptCzym nasączyć biszkopt

Czy jesteś gotowa zostać mistrzynią w dekorowaniu tortów, babeczek i ciasteczek we własnym domu?



Już 22 czerwca rozłożymy tort na części pierwsze i przez cztery dni wyzwania wykonamy cztery kroki do smacznego i stabilnego tortu, który będzie gotowy do dekoracji.

Obrazek: Z czego się składa tort

Wyposażę Cię w potrzebną wiedzę i podzielę się z Tobą swoim doświadczeniem, byś mogła rozwijać swoją pasję i tworzyć słodkie dzieła sztuki we własnym domu.


Jak zrobić pyszny i stabilny tort w czterech krokach




Kliknij i zapisz się na wyzwanie już dziś, pobierz kalendarz wyzwania i planner tortu w prezencie.



Dołącz do naszej grupy słodkich artystek Kawał Ciacha - Akademia.



Obrazek: podpis



Poprzedni Nastepny
Poznaj słodki kanał Piece A Cake
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Ozdoby Dekoracje stołu Szkolenia Artykuły
Polityka prywatności