Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

Anatomia tortu - czyli jak zrobić pyszny i stabilny tort w 4 krokach

Artykuł
wpisy podobne:

Bukiet słodkich możliwości - czyli o kwiatach z cukru i nie tylkoBukiet słodkich możliwości - czyli o kwiatach z cukru i nie tylkoBeza Pavlova - nowe podejścieBeza Pavlova - nowe podejścieW Cukrowym Ogrodzie W Cukrowym Ogrodzie Dzieci idą do szkoły a mamy do AkademiiDzieci idą do szkoły a mamy do Akademii

Czy jesteś gotowa zostać mistrzynią w dekorowaniu tortów, babeczek i ciasteczek we własnym domu?



Już 22 czerwca rozłożymy tort na części pierwsze i przez cztery dni wyzwania wykonamy cztery kroki do smacznego i stabilnego tortu, który będzie gotowy do dekoracji.

Obrazek: Z czego się składa tort

Wyposażę Cię w potrzebną wiedzę i podzielę się z Tobą swoim doświadczeniem, byś mogła rozwijać swoją pasję i tworzyć słodkie dzieła sztuki we własnym domu.


Jak zrobić pyszny i stabilny tort w czterech krokach




Kliknij i zapisz się na wyzwanie już dziś, pobierz kalendarz wyzwania i planner tortu w prezencie.



Dołącz do naszej grupy słodkich artystek Kawał Ciacha - Akademia.



Obrazek: podpis



Poprzedni Nastepny
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności