Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Dodatki do tortu

Smażone cząstki pomarańczy

Smażone cząstki pomarańczy

Usmażone pomarańcze, to bardzo aromatyczny dodatek do deserów, wspaniale komponuje się z cięższymi, korzennymi aromatami.
Czytaj całość
Skórka pomarańczowa w cukrze

Skórka pomarańczowa w cukrze

Skórka z pomarańczy smażona w cukrze z dodatkiem cytryny, stanowi niezwykle aromatyczny dodatek do kremu. Świetnie komponuje się z ciężkimi czekoladowymi i korzennymi aromatami.
Czytaj całość
Granola

Granola

Lubisz, żeby w torcie czasem coś chrupało? Ja też. :) dodałam więc między tortowy krem warstwę granoli - to mieszanina płatków zbożowych, orzechów czasem też suszonych owoców, uprażonych razem z dodatkiem miodu i korzennych przypraw. W połączeniu z aksamitnym kremem dodaje nie tylko chrupkości ale przede wszystkim aromatu miodowych orzechów. Nie będziesz w stanie się oprzeć ;)
Czytaj całość
Gruszki karmelizowane w winie

Gruszki karmelizowane w winie

Karmelizowane gruszki to bardzo aromatyczny dodatek do deserów, często wykorzystuję je do przełamania smaku kremu i dodania do niego nieco twardszych cząstek.
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności