 
      
      
      
      Biszkopt dyniowy
Cudownie wilgotny biszkopt z dodatkiem prażonej dyni i dalekim aromatem pomarańczy. świetnie komponuje się z czekoladą, piernikiem i kwaśną pomarańczą.
      
      Czytaj całość
      
     
      
      
      
      Czekoladowy biszkopt z masłem
Zwarte, stosunkowo ciężkie i wytrzymałe ciasto, bardzo popularne za oceanem i na wyspach, które przydaje się w trudnych warunkach (na przykład dalekiego transportu) czy do tortów 3D. Łatwiej jest, po przełożeniu, wycinać z niego przestrzenne kształty, a co najważniejsze, pomimo ciężaru, pozostają stabilne.
      
      Czytaj całość
      
     
      
      
      
      Babeczki dyniowe
Na chłodne, jesienne wieczory połączyłam dynię i aromatyczny cynamon, w wyjątkowe babeczki, a potem, już tylko spadały liście ;)
      
      Czytaj całość
      
     
      
      
      
      Biszkopt migdałowy
Chrupiący biszkopt z dodatkiem płatków migdałowych i aromatycznej mąki migdałowej idealnie łączy się z delikatnymi, owocowymi kremami czy białą czekoladą .
      
      Czytaj całość
      
     
      
      