Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
W Cukrowym Ogrodzie

W Cukrowym Ogrodzie

Artykuł
wpisy podobne:

Bukiet słodkich możliwości - czyli o kwiatach z cukru i nie tylkoBukiet słodkich możliwości - czyli o kwiatach z cukru i nie tylkoBeza Pavlova - nowe podejścieBeza Pavlova - nowe podejścieDzieci idą do szkoły a mamy do AkademiiDzieci idą do szkoły a mamy do AkademiiSłodki Warsztat Cukiernika ArtystySłodki Warsztat Cukiernika Artysty
Ten artykuł jest wyjątkowy, bo nie znajduje się na blogu Akademii, ale w najnowszym numerze "Mistrza Branży".
Jest próbą odpowiedzi na pytania o tworzenie realistycznych kwiatów cukrowych i budowanie w oparciu o nie, oferty tortów z wyższej półki.
Złap więc filiżankę swojego ulubionego napoju, usiądź wygodnie i weź do ręki majowy numer Mistrza Branży, a otworzy się przed Tobą furtka do mojego Cukrowego Ogrodu.

Obrazek: Artykuł o Cukrowym Ogrodzie Akademii Kawał Ciacha w magazynie branżowym Mistrz Branży


Znajdziesz tam wiele o pasji, inspiracji i miłości do realistycznych kwiatów z cukru, naśladowaniu Matki Natury i dbałości o detale, a także o sposobie na budowanie własnej, słodkiej marki, przez tworzenie ekskluzywnych, kwitnących tortów.

Artykuł wraz z tutorialem na cukrowe lawendy znajdziesz tutaj: http://mistrzbranzy.pl/

Tagi: kwiaty cukrowe
Poprzedni Nastepny
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności