Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter

Smakowite nowości na blogu

Śmietankowy krem mascarpone

Śmietankowy krem mascarpone

Klasyczny krem tiramisu połączyłam dodatkowo z kremową śmietanką. Usztywniła ona nieco jego strukturę i dodała aksamitnej konsystencji.
Czytaj całość
Biszkopt czekoladowy

Biszkopt czekoladowy

Biszkopt z dodatkiem czekolady jest bardzo intensywny i dominujący, świetnie łączy się z aromatami kawy czy wiśni.
Czytaj całość
Tort angielski bukiet stokrotek

Tort angielski bukiet stokrotek

Za oknem wiosna w pełni i cała przyroda tętni życiem. Co rusz rozkwitają bratki, wiśnie i ...
Dzisiejszy kawałek pochodzi ze słodkiego kobierca śnieżnobiałych stokrotek.
Kocha, nie kocha, kocha ...
Czytaj całość
Biszkopt orzechowy

Biszkopt orzechowy

Biszkopt z mielonymi orzechami to stabilne, tortowe ciasto, które doskonale łączy się z wieloma armatami.
Czytaj całość
Babeczki z wiosennymi kwiatami

Babeczki z wiosennymi kwiatami

Wiosna powoli budzi się ze snu, za oknem zieleń wypiera biel i pojawiają się pierwsze wiosenne kwiaty.
Ubrałam dziś nimi słodkie babeczki o smaku czekoladowym i cynamonowym: bez, piwonie, żonkile i słoneczne stokrotki.
Czytaj całość
Zacznij od baby

Zacznij od baby

Baba drożdżowa to ciasto, które zawsze stało na wielkanocnym stole. Oblana słodkim lukrem i ozdobiona cukrowymi jajeczkami
Czytaj całość
Poprzednia
Następna
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności