Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Jak zrobić jemiołę do dekoracji tortów - szkolenie online

Jak zrobić jemiołę do dekoracji tortów - szkolenie online

Szkolenie
wpisy podobne:

Jak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClassJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClass

Jemioła to roślina, którą doceniamy szczególnie w okresie Bożego Narodzenia. Wykonujemy z niej świąteczne dekoracje i wieszamy pod sufitem. Teraz, wykonując ją z masy cukrowej, możesz wykorzystać gałązki także do dekoracji tortów. Dotyczy to zwłaszcza tortów ślubnych, kiedy to, co się na nim znajdzie staje się częścią spójnej koncepcji dekoracji.


Obrazek: Jak zrobić gałązkę jemioły z masy cukrowej - szkolenie online


Jak krok po kroku zrobić jemiołę z masy cukrowej




Podczas tego szkolenia pokażę Ci krok po kroku jak zrobić z masy cukrowej liście i owoce jemioły na druciku. Dowiesz się jak dobrać i zabarwić masę cukrową oraz uformować liście i owoce wyłącznie za pomocą własnych dłoni. Zademonstruję Ci także jak je realistycznie zabarwić elementy rośliny i na koniec połączyć je razem w gałązkę 3D.


Czego się nauczysz



- jakich narzędzi będziesz potrzebować
- jaką masę cukrową wybrać i jak ją przygotować
- jak wybarwić masę cukrową
- jak przygotować owoce jemioły
- jak wymodelować liście na drucikach
- jak dobrać barwniki i uzyskać realistyczne wykończenie
- jak uzyskać wyjątkowy pokrój jemioły
- jak uformować roślinę przestrzennie

Materiały dodatkowe do kursu



- zestaw narzędzi i materiałów,
- zestaw użytych barwników.


Szkolenie odbyło się na żywo w Akademii, teraz dostępne na platformie szkoleniowej w formie nagrania




Przejdź do kursu i odkryj naszą profesjonalną platformę wypełnioną słodkimi kursami online, od technik cukiernictwa, po wyjątkowe, artystyczne dekoracje.


Kup teraz



Tagi: Boże Narodzenie, kwiaty cukrowe
Poprzedni Nastepny
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności