Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Jak zabarwić papier opłatkowy - szkolenie online

Jak zabarwić papier opłatkowy - szkolenie online

Szkolenie
wpisy podobne:

Jak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClassJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClass

Jak zabarwić papier opłatkowy?



Papier opłatkowy z racji swojej wrażliwości na wilgoć może sprawiać spore kłopoty podczas barwienia i formowania. W kontakcie z wodą marszczy się i deformuje, co często uniemożliwia wykonanie estetycznych dekoracji - na przykład płatków kwiatowych.
Dlatego, aby ułatwić Ci pracę z papierem i wykonanie z niego delikatnych ozdób, zebrałam wiedzę na temat różnych sposobów jego barwienia i formowania w kompleksowym kursie online.

Kurs omawia jak zabarwić papier na sucho i jak go wycieniować wykorzystując przy tym jego strukturę.

Ale także jak uzyskać intensywne kolory barwiąc papier na mokro, zachowując jednocześnie jego formę.

Czego się nauczysz



- jaką grubość papieru wybrać
- jak wykorzystać jego strukturę
- jak zabarwić papier na sucho
- jak wycieniować kolory i uniknąć smug
- jak aktywować i ujednolicić kolor
- jak zabarwić papier opłatkowy na mokro
- jak uniknąć deformacji papieru
i wiele, wiele więcej.

Materiały dodatkowe do kursu



- lista narzędzi


Przejdź do kursu i odkryj naszą profesjonalną platformę słodkich kursów online.


Wykup dostęp do wszystkich szkoleń Akademii



Poprzedni Nastepny
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności