Strona główna
O mnie
Blog
Akademia Online
Przepisy
Ciasta
Kremy
Artykuły
Dodatki do tortów
Połączenia smakowe
Do pobrania
Galeria
Kontakt
Newsletter
Jak zrobić pyszny i stabilny tort - szkolenie online

Jak zrobić pyszny i stabilny tort - szkolenie online

Szkolenie
wpisy podobne:

Jak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić tulipany do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić narcyzy w dwóch odmianach do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić hortensje do dekoracji tortów - szkolenie onlineJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClassJak zrobić Eukaliptus i Starzec - rośliny do dekoracji zimowych tortów - szkolenie MasterClass

Jak przygotować stabilny i rozpływający sie w ustach tort, gotowy pod każdy rodzaj dekoracji?



Przygotowanie pysznego i eleganciego tortu obejmuje wiele etapów: projekt, pieczenie biszkoptów, przygotowanie kremów, złożenie tortu oraz otynkowanie i każdy z nich wymaga wiele specjalistycznej wiedzy. Dla każdej Cukrowej Artystki, zwłaszcza początkującej to jednak niezbędna baza, żeby tworzyć artystycznie dekorowane torty dla bliskich lub na sprzedaż.
I o ile doświadczenia nabywamy z czasem, to w poszukiwaniu wiedzy, nie musisz już tracić czasu na mozolne przeszukiwanie internetu lub wydawać miliona monet na kursy stacjonarne.

Ten kurs omawia kompleksowo przygotowanie smacznego i stabilnego toru od projektu po położenie odpowiedniego tynku, albo i nie ;)

To czasem duże wyzwanie i wiele może pójść nie tak, dlatego poprowadzę Cie krok po kroku, do tortu idealnego.

Czego się nauczysz



- jak zaprojektować tort
- jak wyznaczyć idealny kawałek tortu
- dlaczego personalizacja to klucz
- jak łączyć smaki
- jak upiec biszkopt idealny
- jak przygotować krem idealny
- co jeszcze można włożyć do tortu
- jak dobrać tynk pod dekorację
- jak zaplanować pracę nad tortem
i wiele, wiele więcej.

Materiały dodatkowe do kursu



- workbook na każdy etap
- kalkulator porcji
- przelicznik składników
- tabela połączeń smakowych
- planner tortu

Uzupełnieniem do tego kursu są praktyczne lekcje z cyklu pierwsze kroki, znajdziesz je w kursach uzupełniających.
Do każdego etapu jest również dostępny workbook w 4 częściach, nie zapomnij wydrukować go przed rozpoczęciem szkolenia.

Przejdź do kursu i odkryj naszą profesjonalną platformę słodkich kursów online.


Wykup dostęp do wszystkich szkoleń Akademii



Poprzedni Nastepny
Poznaj słodkie piny profilu Kawał Ciacha
Kategorie bloga

Torty Ciasta Kremy Dodatki do tortów Połączenia smakowe Szkolenia Artykuły
a b c d e
Polityka prywatności